Setembre 2021. Núm. 8

Observatori local

Noves implementacions de SeTDIBA

Jordi Castellet i Sala

Jordi Castellet i Sala

S’inicia la implementació de SeTDIBA i la migració de dades del gestor d’expedients i registre de l’Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà. Aquest ajuntament serà el primer a migrar les seves dades a la Diputació de Barcelona.

El 2018, es van començar a desplegar a la demarcació de Barcelona els serveis per a la transformació digital, SeTDIBA. Fins a l’actualitat, s’hi han incorporat més de 90 ajuntaments que no disposaven d’eines per a la gestió digital. 

Aquest mes de setembre, el projecte SeTDIBA avança un pas més, incorporant-hi ajuntaments que tenen un altre proveïdor però que volen comptar amb els serveis, el suport i les eines proveïts per la Diputació de Barcelona. 

En aquest sentit, s’ha iniciat el desplegament a l’Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà. Aquest projecte —emmarcat en el projecte transformador «Modernitzar la gestió interna dels governs locals del Pla de mandat 2020-2023»— permetrà contrastar un nou model de desplegament, en el qual coexisteixen dos projectes en paral·lel: el d’implementació d’eines i metodologia e-SET i el de migració.  
 

Butlletí: Innov@diba
Número de butlletí: Setembre 2021. Núm. 8

 
       
 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat
Idees i suggeriments

Àrea d'Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial
Diputació de Barcelona

Rambla de Catalunya, 126

Edifici de Can Serra

08008 Barcelona