Setembre 2021. Núm. 8

Notícies

Alt grau de participació en l’enquesta sobre transparència, accés a la informació pública, bon govern, dades obertes i administració electrònica als governs locals

Imatge: Dibaròmetre

Imatge: Dibaròmetre

L'enquesta s'adreça als governs locals de la demarcació de Barcelona i vol servir per detectar les necessitats i prioritats del món local envers aquests temes i orientar els recursos i els serveis que la Diputació de Barcelona prestarà en els propers anys. Enguany hi ha participat el 80 % dels ens locals, un 10 % més que el 2017. La recollida de dades va tenir lloc entre el 15 de juny i el 16 de juliol. 

Durant el mes de juliol, l’Àrea d’Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial ha impulsat l’enquesta sobre transparència, accés a la informació pública, bon govern, dades obertes i administració electrònica, adreçada als governs locals de la demarcació de Barcelona. 

L’enquesta ha estat enviada a 310 secretaris i secretàries del món local. 

L’objectiu de l’enquesta és recollir les necessitats i prioritats del món local envers aquests temes i orientar els recursos i els serveis que la Diputació de Barcelona prestarà en els propers anys. 

Enguany hi ha participat el 80 % dels ens locals de la demarcació, un 10 % més que el 2017.

Aquesta enquesta, que recull les necessitats del món local, es complementa amb les dades dels ajuntaments de la província de Barcelona sobre percepció ciutadana de l’Administració. (Els resultats sobre percepció ciutadana, emmarcats en el projecte Dibaròmetre,  es van presentar el passat mes de juny i es poden consultar aquí.)

L’informe final de l’enquesta de transparència es podrà consultar properament a l’apartat del web sobre innovació digital.
 

Butlletí: Innov@diba
Número de butlletí: Setembre 2021. Núm. 8

 
       
 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat
Idees i suggeriments

Àrea d'Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial
Diputació de Barcelona

Rambla de Catalunya, 126

Edifici de Can Serra

08008 Barcelona