Setembre 2021. Núm. 8

Actualitat

Jornada «Reptes cap a un nou model de transparència»

Blue Planet Studio / shutterstock

Blue Planet Studio / shutterstock

La Diputació de Barcelona i el grup de recerca ComSET de la Universitat Autònoma de Barcelona impulsen la jornada «Reptes cap a un nou model de transparència».

El proper 28 de setembre se celebrarà la jornada «Reptes cap a un nou model de transparència» en format virtual, i es podrà seguir en directe a través de YouTube

Aquesta jornada, coorganitzada per la Diputació de Barcelona i pel grup de recerca Comunicació Sonora, Estratègica i Transparència  (ComSET) de la Universitat Autònoma de Barcelona, té dos objectius: difondre els treballs elaborats pel grup de treball d’experts locals en transparència i aprofundir en les tendències en l’àmbit de la transparència local, treballant-les a partir de tres reptes: 

Repte 1: La comunicació en l’àmbit de la transparència 
Repte 2: El canvi cultural per a la governança de les dades 
Repte 3. El valor de les dades obertes en la transparència en el cas dels municipis de menor dimensió. 

ComSET atorga anualment el segell InfoParticipa com a reconeixement a la transparència informativa dels webs de les institucions. La jornada comptarà amb la intervenció de membres del grup d’experts locals en matèria de transparència i del Consorci Administració Oberta de Catalunya (AOC).

La jornada també incorpora l’actualització de les darreres novetats en matèria de transparència i dades obertes per part del Consorci AOC. 

Podeu consultar-ne el programa aquí.
 

Butlletí: Innov@diba
Número de butlletí: Setembre 2021. Núm. 8

 
       
 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat
Idees i suggeriments

Àrea d'Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial
Diputació de Barcelona

Rambla de Catalunya, 126

Edifici de Can Serra

08008 Barcelona