Setembre 2021. Núm. 8

Destacat

S’acosta l’Smart City Expo World Congress

Imatge: smartcityexpo.com

Imatge: smartcityexpo.com

Del 16 al 18 de novembre, l’Smart City Expo World Congress (SCEWC), el congrés mundial dedicat a ciutats intel·ligents, reprèn les seves edicions presencials a la Fira de Barcelona. L’any passat va celebrar-se únicament en format virtual i enguany combinarà les sessions físiques amb activitats paral·leles en línia. 

Un any més, la Diputació hi participarà amb un estand propi per a explicar els projectes i serveis de la Barcelona Smart Region que construeix conjuntament amb tots els ajuntaments de la demarcació. 

L’SCEWC aplega els principals representants estatals i internacionals del sector, empreses, investigadors, acadèmics i inversors, que intercanviaran idees, coneixements, experiències, projectes i iniciatives, i establiran contactes per a futures col·laboracions i provar solucions a temps real. El congrés també compta amb activitats paral·leles.

Aquest congrés és una oportunitat per a difondre els avenços dels governs locals perquè els pobles i les ciutats siguin més eficients, resilients, digitals i transparents amb el suport de les tecnologies. Els projectes innovadors que s’hi presentaran engloben diferents àmbits d’actuació d’una ciutat, poble o territori intel·ligent, com són la mobilitat, la sostenibilitat, la gestió de residus i la digitalització, entre d’altres.

Els ajuntaments interessats a presentar-hi experiències del seu municipi dins del programa de la Diputació poden enviar la seva proposta a smartregion@diba.cat
 

Butlletí: Innov@diba
Número de butlletí: Setembre 2021. Núm. 8

 
       
 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat
Idees i suggeriments

Àrea d'Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial
Diputació de Barcelona

Rambla de Catalunya, 126

Edifici de Can Serra

08008 Barcelona