Setembre 2021. Núm. 8

Observatori local

Nou ajuntaments comencen a treballar amb el quadre de comandament SeTDIBA

Exemle d'un quadre de comandament de la gestió digital

Exemle d'un quadre de comandament de la gestió digital

Dins de l’estratègia per a la governança local de les dades, nou ajuntaments inicien el pilotatge del quadre de comandament que els indicarà l’estat de la gestió digital en el seu consistori. 

El juliol passat, els ajuntaments de Callús, Casserres, Gaià, Mura, el Pont de Vilomara i Rocafort, Sant Martí de Tous, Santa Eulàlia de Riuprimer, la Torre de Claramunt i Vilanova de Sau van iniciar les primeres proves amb el quadre de comandament de la gestió digital. 

Aquest quadre ofereix indicadors en temps real sobre l’estat del dia a dia de la gestió, i també preveu incorporar indicadors d’estalvi directe per a l’ajuntament i la ciutadania.

El projecte per a la creació d’un quadre de comandament per als ens locals s’estructura en tres fases: la primera, que tot just es desplega ara, està adreçada als secretaris i tècnics municipals; la segona, en la qual s'està treballant, està adreçada als càrrecs electes, i permet tenir una visió de la gestió digital de l’ajuntament des d’un vessant més estratègic, i la tercera fase preveu la definició del quadre de comandament com a eina d’anàlisi de dades i construcció d’indicadors en temps real. 

La fase de pilotatge adreçada als tècnics municipals finalitza ara al setembre i es vol desplegar en els 91 governs locals que a hora d'ara utilitzen els serveis SeTDIBA al novembre, després dels ajustaments necessaris. 
 

Butlletí: Innov@diba
Número de butlletí: Setembre 2021. Núm. 8

 
       
 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat
Idees i suggeriments

Àrea d'Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial
Diputació de Barcelona

Rambla de Catalunya, 126

Edifici de Can Serra

08008 Barcelona