Juliol 2021. Núm. 7

Notícies

Lliurem un dels guardons de la Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica

Imatge de l'entrega del guardó

Imatge de l'entrega del guardó

La 26a Nit va reconèixer els millors professionals i projectes del sector TIC. Fibracat TV va rebre el Premi a la Comunicació i Divulgació de les TIC.

Dimarts 16 de juny al vespre va tenir lloc la 26a Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica, organitzada per l’Associació Catalana d’Enginyers de Telecomunicació (Telecos.cat) i el Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya (COEINF).

La Nit és l'acte institucional pioner i de referència del sector de les telecomunicacions i tecnologies de la informació i se celebra a Barcelona des de l'any 1995. Un espai de trobada de professionals, empreses, administració pública, associacions i institucions del sector TIC del país.

La Nit és també un acte de reconeixement a projectes i professionals del sector que amb la seva excel·lència han contribuït a impulsar i projectar el sector TIC. 

Aquesta edició va comptar amb la participació, a més del president de l’Àrea d’Innovació de la Diputació de Barcelona, Josep Arimany, de la presidenta del Parlament, Laura Borràs, del vicepresident i conseller de Polítiques Digitals i Territori de la Generalitat, Jordi Puigneró, del secretari d’Estat de Telecomunicacions i Infraestructures Digitals, Roberto Sánchez i de la tinenta d’Agenda 2030 de l’Ajuntament de Barcelona, Laia Bonet, entre altres personalitats.

En el decurs de la nit van ser lliurats els premis següents:
Premi d'Honor Telecos.cat i COEINF a la UPC (pels seus 50 anys) i Enric Barba (president del Club d’Innovació i Tecnologia de la CECOT).
Premi Salvà i Campillo a la Personalitat Destacada a Núria Castell (FIB-UPC). 
Premi Salvà i Campillo a l’Emprenedoria a Carlos Blanco (Nuclio Venture Builder/Encomenda Smart Capital).
Premi Joan Clarke al CIO Destacat  a Raimon Dalmau (Servei d’Emergències Mèdiques de la Generalitat).
Premi Alan Turing al Compromís Social a COVIDWarriors. 
Premi a la Comunicació i Divulgació de les TIC a Fibracat TV.
Premi  de  reconeixement especial  a La Salle-URL pels 30 anys dels seus estudis d’Informàtica i els 20 del Parc d’Innovació La Salle Technova Barcelona.
 

Butlletí: Innov@diba
Número de butlletí: Juliol 2021. Núm. 7

 
       
 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat
Idees i suggeriments

Àrea d'Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial
Diputació de Barcelona

Rambla de Catalunya, 126

Edifici de Can Serra

08008 Barcelona