Juliol 2021. Núm. 7

Observatori local

Calders, Muntanyola i Sant Sadurní d'Osormort renoven els seus webs

Nou web de Calders

Nou web de Calders

CaldersMuntanyola i Sant Sadurní d'Osormort han estrenat web institucional les últimes setmanes gràcies al suport de la Diputació per a sistemes d’informació municipals.

Els nous webs tenen una arquitectura de continguts millorada i un disseny actualitzat, amb l’objectiu de prestar serveis a la ciutadania de forma més eficient i assegurar el compliment de la normativa vigent en termes d’accessibilitat, administració electrònica i transparència. 

La creació dels portals institucionals comprèn l’anàlisi de continguts, la identificació dels mòduls necessaris de publicació i tramitació (seu electrònica, perfil de contractant, tauler d’anuncis, etc.), la posada en funcionament del portal i el seu manteniment.

La Diputació de Barcelona assessora, implanta i gestiona el manteniment de portals corporatius als municipis menors de 50.000 habitants. La presència institucional a Internet és una de les línies de suport als municipis del Catàleg de serveis de la Diputació, i s’emmarca dins del capítol de sistemes d’informació municipals.
 

Butlletí: Innov@diba
Número de butlletí: Juliol 2021. Núm. 7

 
       
 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat
Idees i suggeriments

Àrea d'Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial
Diputació de Barcelona

Rambla de Catalunya, 126

Edifici de Can Serra

08008 Barcelona