Juny 2021. Núm. 6

Actualitat

Jornada SeTDIBA 2021: «Els reptes de la gestió digital en els municipis de menor dimensió»

Ponents de la jornada

Ponents de la jornada

El 17 de juny vinent tindrà lloc la jornada anual. A continuació trobareu informació sobre els objectius, el programa, els ponents i com es pot seguir en directe.

Des de 2018, el conjunt de serveis de transformació digital SeTDIBA s’ha estès a 91 ens locals del territori. Bona part d’aquest desplegament s’ha fet en temps de pandèmia, la qual cosa ha posat de manifest que la transformació digital de les organitzacions és possible en entorns de treball col·laboratiu a distància que han plantejat nous reptes, com ara l’aplicació de mesures d’autoprotecció i ciberseguretat o la consolidació de l’ús del canal digital amb la ciutadania.

En aquesta jornada s’analitzaran els reptes imminents als quals s’enfronten els petits municipis, i les mesures d’autoprotecció necessàries en l’àmbit de la ciberseguretat. També es presentaran les millores en els serveis SeTDIBA que s’implantaran a curt i mitjà termini. 

La jornada comptarà amb la participació de Xavier Marcet (consultor i president de Lead to Change) i Tomàs Roy (director d’Estratègia de la Seguretat en l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya) com a ponents externs, i Josep Arimany (diputat de l’Àrea d'Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial), Francesc Xavier Forcadell (coordinador de l'Àrea d'Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial) i Joan A. Olivares (cap del Gabinet d’Innovació Digital), com a ponents de la Diputació.

Podeu consultar el detall del programa.

La jornada s’adreça als ens locals beneficiaris de SeTDIBA, tot i que es retransmetrà en directe a través del canal de Youtube de la Diputació. Es podrà seguir des d'aquest enllaç.
 

Butlletí: Innov@diba
Número de butlletí: Juny 2021. Núm. 6

 
       
 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat
Idees i suggeriments

Àrea d'Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial
Diputació de Barcelona

Rambla de Catalunya, 126

Edifici de Can Serra

08008 Barcelona