Juny 2021. Núm. 6

Notícies

Resultats de l’enquesta de satisfacció 2020. Nòmina municipal

Fragment de la infografia amb els resultats de l'enquesta

Fragment de la infografia amb els resultats de l'enquesta

Durant la situació de pandèmia, la gestió de la nòmina als ajuntaments i ens locals s’ha continuat fent en remot, amb un nivell de satisfacció per part dels usuaris que es manté per sobre del 9, com en exercicis anteriors.

En els 142 ens gestionats, el nombre de baixes per COVID-19 en termes interanuals (de març 2020 a març 2021) ha estat de 535 persones. Aquesta xifra representa un 16,5 %, en termes acumulats, sobre un valor mitjà del volum d’empleats, uns 3.240 al mes.  

Un 16 % de la plantilla ha passat la malaltia. 

A partir del primer trimestre de 2020 la contractació temporal va caure un 50 %, i així s’ha mantingut fins al primer trimestre de 2021, en què tenim uns valors més alts, similars als de períodes anteriors.

Malgrat tot, la gestió d’aquestes incidències i l’acompanyament dels tècnics de la Diputació als ens locals en el treball en remot han estat avaluats de manera molt satisfactòria en la darrera enquesta de satisfacció feta als usuaris. En aquesta valoració destaca l’atenció personalitzada, la competència professional i la qualitat del servei.

Finalment, s’ha facilitat aquest servei a tots els ens que l’havien demanat, que prèviament han obtingut un informe de viabilitat favorable. En aquests moments, ja no n’hi ha cap en llista d’espera.
 

Butlletí: Innov@diba
Número de butlletí: Juny 2021. Núm. 6

 
       
 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat
Idees i suggeriments

Àrea d'Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial
Diputació de Barcelona

Rambla de Catalunya, 126

Edifici de Can Serra

08008 Barcelona