Maig 2021. Núm. 5

Notes jurídiques

Nota jurídica núm. 15: 10 preguntes freqüents sobre el procediment de selecció de personal al servei de les entitats locals

Portada de la nota jurídica

Portada de la nota jurídica

Ja podeu consultar la quinzena nota jurídica a l’apartat de novetats i notes jurídiques del web de la Gerència dels Serveis d’Assistència al Govern Local i al web de l’Àrea.

Les entitats locals de la demarcació de Barcelona, com totes les administracions públiques, s’enfronten en aquests propers anys a un dels reptes amb un impacte molt important en les seves organitzacions: l’estabilització de l’ocupació pública temporal i el relleu generacional en el marc de la transformació cap a una administració local electrònica, digital i professional moderna.

Aquesta primera nota jurídica abordarà inicialment 10 qüestions més freqüents en format FAQS sobre el procediment de selecció de personal. Actualment, aquestes qüestions són d’interès per als agents i responsables de recursos humans de les entitats locals. S’han elaborat d’acord amb les seves demandes, amb l’objectiu de facilitar una resposta pràctica concorde i ajustada a les seves necessitats.
 

Butlletí: Innov@diba
Número de butlletí: Maig 2021. Núm. 5

 
       
 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat
Idees i suggeriments

Àrea d'Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial
Diputació de Barcelona

Rambla de Catalunya, 126

Edifici de Can Serra

08008 Barcelona