Maig 2021. Núm. 5

Destacat

Núria Marín reivindica que «capacitar digitalment la ciutadania és la millor aposta que podem fer per a la igualtat d’oportunitats»

Un moment de la participació de Núria Marín a la sessió

Un moment de la participació de Núria Marín a la sessió

La presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín, va participar a la jornada «Accions locals per a afrontar els reptes mundials», organitzada per la plataforma Tomorrow City.

Núria Marín va recordar la necessitat de capacitar digitalment la ciutadania, ja que «és la millor aposta que podem fer per a la igualtat d’oportunitats». Ho va dir durant la sessió «Habilitats digitals: preparant-se pel futur de la feina», que es va celebrar en el marc de la jornada «Accions locals per a afrontar els reptes mundials», organitzada per la plataforma Tomorrow City (Fira de Barcelona).

Durant la seva intervenció va detallar que «ara és el moment d’afrontar la sortida a aquesta greu crisi sanitària de forma unitària, sense deixar-se cap col·lectiu i sense deixar que cap persona es quedi enrere», i va remarcar que les administracions públiques han de tenir «un paper de tractor en aquest procés».

La presidenta de la Diputació de Barcelona va especificar que «els avançaments tecnològics i la seva aplicació amb les persones com a centre serà l’eina clau per a aquesta recuperació», sense oblidar que «la crisi sanitària també ha estat un fre per a l’economia global, i qui més ho està patint són els teixits productius locals», especialment els que són «poc resilients i estan poc adaptats al món digital».

La Diputació de Barcelona també va participar en una altra sessió d'aquesta jornada, organitzada per Fira de Barcelona, en la qual es va explicar, entre altres temes, quines eines de suport en l'àmbit TIC ofereix la corporació als ajuntaments, com es treballa per aconseguir un territori connectat i quins serveis de programari utilitzen els ajuntaments per a la digitalització. 

Butlletí: Innov@diba
Número de butlletí: Maig 2021. Núm. 5

 
       
 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat
Idees i suggeriments

Àrea d'Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial
Diputació de Barcelona

Rambla de Catalunya, 126

Edifici de Can Serra

08008 Barcelona