Abril 2021. Núm. 4

Notícies

Nova sessió del grup de treball de direcció pública professional de la xarxaCORH

Imatge de la sessió de treball

Imatge de la sessió de treball

El dimecres 24 de març, es va celebrar en format virtual la quarta sessió del grup de treball de direcció pública professional de la xarxaCORH.

Una de les prioritats del nou mandat de la Diputació de Barcelona és avançar en la creació d’un sistema de direcció pública professional que asseguri la idoneïtat i competència professional d’aquesta figura; que en reforci l’eficiència, la transparència i la confiança, i alhora reverteixi en una millora de la gestió pública i un millor servei per a la ciutadania. En concret, es vol treballar en l’elaboració d’un model tipus de direcció pública professional que sigui aplicable a qualsevol ajuntament i que inclogui, entre d’altres aspectes, la definició del perfil professional, el marc competencial, el procediment de selecció i el sistema d’avaluació.

Per a dur a terme aquest projecte, la Diputació ha pensat en la xarxaCORH com a plataforma de professionals amb experiència que treballa en xarxa i, des de fa temps, comparteix informació i coneixement en el marc de l’espai presencial de la Comunitat de Recursos Humans (ara també virtual).

Així, el passat juliol, es va constituir el grup de treball que lidera aquest projecte, format pels socis de la xarxa de 16 ajuntaments que voluntàriament han decidit participar-hi, juntament amb un equip transversal de tècnics de la Gerència de Serveis d’Assistència al Govern Local de la Diputació de Barcelona.

Des d’aleshores, aquest grup de treball ha fet diverses reunions. El passat 24 de març, va tenir lloc la quarta sessió de treball, que es va dedicar en exclusiva a escoltar la veu d’experts de referència en la matèria, que van donar el seu parer i van oferir pautes per tenir en compte per al model de direcció pública professional que s’està treballant en el marc d’aquest grup.

Concretament, es va comptar amb la participació dels experts següents: 
•    Carles Ramió
•    Mikel Gorrit 
•    Fernando Monar
 

Butlletí: Innov@diba
Número de butlletí: Abril 2021. Núm. 4

 
       
 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat
Idees i suggeriments

Àrea d'Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial
Diputació de Barcelona

Rambla de Catalunya, 126

Edifici de Can Serra

08008 Barcelona