Abril 2021. Núm. 4

Notícies

Traduccions de les guies d’innovació i gestió estratègica dels RH per als governs locals

Portades de les guies

Portades de les guies

Ja estan disponibles en castellà i anglès les guies d'innovació i gestió estratègica de recursos humans per als governs locals: la 'Guia de teletreball' i la 'Guia per a l’elaboració d’un pla de control de l’absentisme en un ajuntament'.

L’objectiu d’aquestes guies és proporcionar eines per a millorar la gestió estratègica dels recursos humans a les organitzacions.

Pel que fa a la Guia de teletreball (document elaborat per la Gerència de Serveis d’Assistència al Govern Local, que compta amb la validació dels caps de recursos humans dels ajuntaments més grans de la província de Barcelona que conformen la xarxaCORH) té per objectiu oferir una sèrie de recomanacions i pautes per tal que els ajuntaments puguin elaborar el seu propi full de ruta i avançar en la implementació del teletreball com a una oportunitat de canvi cultural en les seves organitzacions.

Pel que fa a la Guia per a l'elaboració d'un pla de control de l'absentisme en un ajuntament (recurs elaborat per la Comunitat de Recursos Humans conjuntament amb els ajuntaments que conformen l’espai presencial o xarxaCORH), és una eina que té per objectiu oferir un model per tal de diagnosticar l’absentisme en un ajuntament, així com analitzar-ne les causes. A partir d’aquest diagnòstic, es presenten un conjunt de mesures i accions de millora per al control i la reducció de l’absentisme a l’organització, per una banda, i es proposa un sistema de seguiment i control del pla, per l’altra.

Podeu accedir a les versions traduïdes de les guies a través d'aquest enllaç
 

Butlletí: Innov@diba
Número de butlletí: Abril 2021. Núm. 4

 
       
 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat
Idees i suggeriments

Àrea d'Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial
Diputació de Barcelona

Rambla de Catalunya, 126

Edifici de Can Serra

08008 Barcelona