Abril 2021. Núm. 4

Notícies

Ja estan disponibles els materials de suport dels tallers d'impuls de la tramitació electrònica

Imatge: disseny propi

Imatge: disseny propi

La reutilització, la col·laboració i el treball en xarxa són valors dels serveis de transformació digital SeTDIBA. Per aquest motiu, un dels requisits per a ser beneficiari del recurs «Promoció del canal electrònic en la relació amb les entitats i les empreses» és compartir els materials de suport que s'han utilitzat en aquests tallers per tal de facilitar que altres administracions els puguin reutilitzar. Teniu aquests materials disponibles a la comunitat virtual del SeTDIBA.

La Diputació de Barcelona ofereix a través del Catàleg de serveis un suport econòmic per a ajuntaments de municipis d'entre 10.001 i 50.000 habitants, consells comarcals, mancomunitats i consorcis locals amb la finalitat d'impulsar la tramitació electrònica en empreses, entitats i associacions a través del recurs «Promoció del canal electrònic en la relació amb les entitats i les empreses».

Com ja sabeu, la reutilització, la col·laboració i el treball en xarxa són valors dels serveis de transformació digital SeTDIBA. Per aquest motiu, un dels requisits per a rebre aquest suport és compartir els materials de suport que s'han utilitzat en aquests tallers per tal de facilitar que altres administracions els puguin reutilitzar. 

Tal com s'indica en les condicions d'execució del recurs de catàleg, els materials es comparteixen mitjançant la llicència Creative Commons de reconeixement no comercial (CC BY-NC). Això vol dir que podeu utilitzar aquest material amb finalitat no comercial i sempre reconeixent-ne l'autoria. Està totalment prohibit l'ús d'aquest material amb altres finalitats. 

La responsabilitat sobre les afirmacions o els continguts dels materials són del seu autor i no estan supervisats pel Gabinet d'Innovació Digital. 

Podeu accedir a la llista de materials, classificats per temàtiques, així com als seus continguts aquí.
 

Butlletí: Innov@diba
Número de butlletí: Abril 2021. Núm. 4

 
       
 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat
Idees i suggeriments

Àrea d'Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial
Diputació de Barcelona

Rambla de Catalunya, 126

Edifici de Can Serra

08008 Barcelona