Abril 2021. Núm. 4

Notícies

Disponible el contingut de les sessions informatives sobre recursos del Catàleg

Imatge: disseny propi

Imatge: disseny propi

Els dies 1 i 8 de març es van dur a terme dues sessions informatives dels recursos del Catàleg «Suport a la ciutadania en la tramitació electrònica» i «Promoció del canal electrònic en la relació amb les entitats i les empreses».

El passat 1 de març es va dur a terme la sessió informativa virtual del recurs del Catàleg «Suport a la ciutadania en la tramitació electrònica». Aquest recurs està adreçat als ens locals beneficiaris de SeTDIBA i es pot sol·licitar fins al 30 d'abril de 2021. Trobareu la sessió completa aquí

Més informació d'aquest recurs.

D’altra banda, el 8 de març es va dur a terme la sessió informativa virtual del recurs de catàleg «Promoció del canal electrònic en la relació amb les entitats i les empreses». Aquest recurs està adreçat als ajuntaments de municipis d'entre 10.001 i 50.000 habitants, consells comarcals, mancomunitats i consorcis locals. Trobareu la sessió completa aquí.

Més informació d'aquest recurs.  

Amb aquestes sessions, es volen difondre els avantatges i el model d’administració digital propera a la ciutadania, dels quals són partícips els ens beneficiaris d’aquests recursos. 
 

Butlletí: Innov@diba
Número de butlletí: Abril 2021. Núm. 4

 
       
 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat
Idees i suggeriments

Àrea d'Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial
Diputació de Barcelona

Rambla de Catalunya, 126

Edifici de Can Serra

08008 Barcelona