Abril 2021. Núm. 4

Formació

Comunicació empàtica

Imatge del recurs formatiu

Imatge del recurs formatiu

Vols saber què és l'ecologia emocional? Vols entrenar la teva assertivitat? Desconeixes en què consisteix l'escolta activa? El recurs 'Comunicació empàtica' del CRAF pot desvelar-te aquests dubtes.

En un món canviant on la tecnologia agafa protagonisme i condueix la nostra comunicació i les nostres relacions, l'empatia es configura com una eina clau per a desenvolupar les connexions necessàries basades en la confiança i la credibilitat.

Tanmateix, la comunicació intrapersonal i la interpersonal han de fonamentar-se i ens cal construir recursos que generin una capacitat dialògica centrada en les necessitats pròpies, però també en les dels nostres interlocutors, a fi d’arribar a assolir el paradigma de l'entesa. Així mateix, el diàleg assertiu i la gestió emocional adequada ajudaran a l'aprenentatge de la nostra comunicació empàtica, per a configurar-la de manera sòlida i en permanent creixement. La comunicació també és canvi, adaptació i evolució. 

Aquest manual pretén descobrir les claus per a la comunicació empàtica, desenvolupant les eines necessàries per a establir relacions basades en l'aprenentatge i entrenament del llenguatge assertiu i la gestió emocional pròpia i aliena, factors clau per a aconseguir unes òptimes habilitats comunicatives.
 

Butlletí: Innov@diba
Número de butlletí: Abril 2021. Núm. 4

 
       
 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat
Idees i suggeriments

Àrea d'Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial
Diputació de Barcelona

Rambla de Catalunya, 126

Edifici de Can Serra

08008 Barcelona