Març 2023. Núm. 23

Notícies

Més de 900 inscrits en les activitats de la Setmana del Govern Obert 2023

Infografia elaborada pel Gabinet d'Innovació Digital

Infografia elaborada pel Gabinet d'Innovació Digital

Del 20 al 24 de març, la Setmana del Govern Obert (OpenGovWeek, OGW) ha donat cobertura a activitats relacionades amb la transparència, l’accés a la informació pública, les dades obertes i el bon govern.

Per segon any consecutiu, l’Àrea d’Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial ha organitzat activitats i ha publicat recursos especials amb motiu de la Setmana del Govern Obert, una iniciativa amb repercussió per promoure els governs transparents i oberts a la ciutadania, que aquest 2023 s’ha realitzat del 10 al 24 de març. 

L’organització d’activitats i la publicació de recursos especials amb motiu de l’OGW han tingut un impacte molt positiu en la comunitat de govern obert i transparència, que ha augmentat durant aquesta setmana el 14,15 % dels membres. Ara per ara, més de 600 treballadors del món local estan interessats en el govern obert, els quals poden compartir coneixements i dubtes a través dels fòrums. 

Totes les activitats han tingut una participació molt elevada. Entre aquestes cal destacar el seminari web sobre anonimització de documents administratius, que va tenir més de 300 inscrits. 

La valoració dels usuaris també ha estat molt positiva (el 97 % ha considerat que les activitats eren del seu interès). 

Entre els continguts especials més visitats durant aquesta Setmana, destaquen els articles de l’apartat «Sala de ponents de la comunitat», elaborats per especialistes de prestigi reconegut, que en aquesta ocasió han publicat sobre el llenguatge planer (Rafa Camacho) i sobre el bon govern i el govern obert (Ascen Moro i Sandra Gonzalez). 

Respecte a la Setmana del Govern Obert del 2022, el nombre d’usuaris diferents que s’han aproximat als continguts de la comunitat s’ha incrementat el 90,49 %. 
 

Butlletí: Innov@diba
Número de butlletí: Març 2023. Núm. 23

 
       
 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat
Idees i suggeriments

Àrea d'Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial
Diputació de Barcelona

Rambla de Catalunya, 126

Edifici de Can Serra

08008 Barcelona