Març 2023. Núm. 23

Actualitat

Explora les oportunitats professionals en l’àmbit tecnològic a l'Administració local: vols fer-hi carrera?

Salvador Ramon, Xavier Forcadell, Lluis Ramírez i Cristina Campillo

Salvador Ramon, Xavier Forcadell, Lluis Ramírez i Cristina Campillo

Estudiants de grau vinculats a les tecnologies de la informació i la comunicació van participar en la sessió de captació de talent que va organitzar la Diputació de Barcelona amb col·laboració amb Telecos.cat.

El 23 de març passat va tenir lloc a la seu de Rambla Catalunya de la Diputació de Barcelona una sessió informativa dins del programa de captació de talent de l’Àrea d’Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial de la Diputació amb col·laboració amb l’Associació Catalana d'Enginyeria de Telecomunicació i Tecnologies Digitals (Telecos.cat). 

Aquesta jornada va estar dissenyada per mostrar les oportunitats laborals que l'Administració local pot oferir als estudiants de graus vinculats amb les tecnologies de la informació i la comunicació. 

La sessió va servir per donar a conèixer als estudiants els programes tecnològics que desenvolupa l’Administració pública i com es poden millorar els serveis públics a través de la tecnologia. També s’hi van explicar les condicions laborals a l'Administració local i es va poder contactar amb professionals que treballen en aquest àmbit i aprendre sobre les seves experiències. 

Aquest va ser el programa: 

  • Inauguració de la sessió a càrrec de Marc Verdaguer, president delegat de l'Àrea d'Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial de la Diputació de Barcelona, i de Xavier Forcadell, coordinador de l'Àrea.
  • Intervenció del director de l'Associació Catalana d'Enginyeria de Telecomunicació i Tecnologies Digitals, Salvador Ramon. 
  • Intervenció del director de Serveis de Tecnologies i Sistemes Corporatius de la Diputació de Barcelona, Lluís Ramírez. 
  • Intervenció de la subdirectora d'Infraestructures Digitals i Comunicacions Electròniques en Generalitat de Catalunya, Cristina Campillo. 

Podeu veure aquesta sessió al canal de YouTube de la Diputació de Barcelona: https://www.youtube.com/watch?v=_Dwmhuy7I8Q

Butlletí: Innov@diba
Número de butlletí: Març 2023. Núm. 23

 
       
 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat
Idees i suggeriments

Àrea d'Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial
Diputació de Barcelona

Rambla de Catalunya, 126

Edifici de Can Serra

08008 Barcelona