Març 2023. Núm. 23

Balanç de mandat

Impuls de l’Administració electrònica en els ens del sector públic de la Diputació de Barcelona

Imatge: Gabinet d'Innovació Digital

Imatge: Gabinet d'Innovació Digital

La Diputació de Barcelona promou l’ús dels mitjans digitals en els ens del sector públic amb la col·laboració tècnica i la provisió d’eines d’Administració electrònica.

Els ens i organismes dependents pertanyents al sector públic de la Diputació de Barcelona, així com en els consorcis i altres ens vinculats i adscrits —en els quals l’exercici de les funcions d’intervenció o secretaria recau en personal de la corporació mateixa—, han rebut suport tècnic i acompanyament per iniciar el procés de transformació cap a l’Administració digital.

En una primera fase, s’ha col·laborat en l’extensió dels recursos de gestió documental, jurídics i organitzatius de la Diputació, i en la implementació de les eines digitals corporatives sobre les quals es fonamenten els processos de signatura i la gestió documental.

En una segona fase, la voluntat corporativa és acompanyar-los en la implementació de les eines i els serveis que els facilitaran i garantiran establir una relació electrònica amb la ciutadania, les entitats i les empreses, i això els permetrà avançar en el desplegament integral de l’Administració digital.
 

Butlletí: Innov@diba
Número de butlletí: Març 2023. Núm. 23

 
       
 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat
Idees i suggeriments

Àrea d'Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial
Diputació de Barcelona

Rambla de Catalunya, 126

Edifici de Can Serra

08008 Barcelona