Març 2023. Núm. 23

Notícies

Sistema d’integritat institucional i Pla de mesures antifrau: inici del cicle d’accions formatives i de sensibilització

Miguel Ángel Gimeno, director de l’Oficina Antifrau

Miguel Ángel Gimeno, director de l’Oficina Antifrau

El 22 de febrer passat va tenir lloc la sessió «El Sistema d’integritat institucional i el Pla de mesures antifrau de la Diputació de Barcelona: inici del cicle d’accions formatives i de sensibilització».

Aquesta sessió, dirigida als càrrecs electes i a l’alta direcció de la Diputació de Barcelona, va anar a càrrec de Miguel Ángel Gimeno, director de l’Oficina Antifrau de Catalunya. Aquest acte suposa el tret de sortida d’una sèrie d’accions formatives que promouen el Gabinet d’Innovació Digital i la Direcció de Serveis de Formació, adreçades a tots els nivells de la Diputació mitjançant els aprenentatges mòbils següents:

  • «El Sistema d’integritat institucional i el Pla de mesures antifrau de la Diputació de Barcelona», adreçat a tot el personal de la Diputació de Barcelona.
     
  • «Implicacions pràctiques del Sistema d’integritat institucional», adreçat a càrrecs electes i a l’alta direcció.
     
  • «Les declaracions d’absència de conflicte d’interès (DACI)», adreçat preferentment a les persones que hauran de subscriure les DACI.

Com a complement de les accions anteriors, i amb la col·laboració de l’Oficina Antifrau de Catalunya, s’oferiran tallers pràctics i recursos de conscienciació sobre aquesta matèria.
 

Butlletí: Innov@diba
Número de butlletí: Març 2023. Núm. 23

 
       
 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat
Idees i suggeriments

Àrea d'Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial
Diputació de Barcelona

Rambla de Catalunya, 126

Edifici de Can Serra

08008 Barcelona