Març 2023. Núm. 23

Balanç de mandat

Recursos per assistir i assessorar els governs locals disponibles en obert al web de la Gerència de Serveis d’Assistència al Govern Local

Imatge: Gerència d'Assistència al Govern Local

Imatge: Gerència d'Assistència al Govern Local

Creació de nous apartats al web. A «Estudis i publicacions» es publiquen totes les eines i publicacions que puguin ser útils als ajuntaments de la demarcació. «Notes jurídiques» recull informes elaborats per l’equip de juristes GSAGL sobre temes d'actualitat, vinculats a la gestió de persones al món local.

A principis d’aquest mandat es van crear dos apartats al web de la Gerència d’Assistència al Govern Local: «Estudis i publicacions» i «Notes jurídiques».

L’apartat «Estudis i publicacions» inclou totes les eines i publicacions que els diferents equips de treball van creant i es van publicant perquè siguin d’utilitat als ajuntaments de la demarcació. En aquest apartat podem trobar:

En segon lloc, l’apartat «Notes jurídiques» sobre la gestió de persones al món local inclou informes elaborats per l’equip de juristes de la Gerència d’Assistència al Govern Local sobre temes d’interès i actualitat, vinculats a la gestió de persones al món local.

L’objectiu d’aquests recursos disponibles al web de la Gerència d’Assistència al Govern Local és oferir a totes les administracions locals eines tècniques d’utilitat per facilitar la gestió i la presa de decisions en les seves organitzacions.
 

Butlletí: Innov@diba
Número de butlletí: Març 2023. Núm. 23

 
       
 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat
Idees i suggeriments

Àrea d'Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial
Diputació de Barcelona

Rambla de Catalunya, 126

Edifici de Can Serra

08008 Barcelona