Març 2023. Núm. 23

Balanç de mandat

Assessorament i suport tècnic formatiu als ens locals

Imatge: Diputació de Barcelona

Imatge: Diputació de Barcelona

Actuacions destacables de la Direcció de Serveis de Formació en l’àmbit de l’assessorament i el suport tècnic als ens locals: delegació de la gestió de la formació, consultoria per desplegar programes de formació i informes de rendició de comptes de l’activitat formativa.

En l’àmbit de l’assessorament i el suport tècnic als ens locals, cal destacar les actuacions següents:

  • 142 ajuntaments han delegat a la Direcció de Serveis de Formació la gestió de la formació mitjançant la línia d’assistència tècnica integral en formació del Catàleg de serveis.
     
  • 13 ajuntaments han sol·licitat el recurs «Consultoria en el desenvolupament de projectes formatius» per desplegar programes integrals de formació: plans de formació, iniciatives de gestió del coneixement, entorns virtuals d’aprenentatge, plans d’acollida, etc.
     
  • Al llarg del mandat, s’han expedit 1.320 informes personalitzats de rendició de comptes de l’activitat formativa, que inclou la informació suficient (execució pressupostària, cost mitjà de les accions formatives, formació per tipologia de destinatari, cobertura formativa, etc.) per avaluar el desenvolupament de la formació en cada ens local.
     

Newsletter: Innov@diba
Newsletter number: Març 2023. Núm. 23

 
       
 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat
Idees i suggeriments

Àrea d'Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial
Diputació de Barcelona

Rambla de Catalunya, 126

Edifici de Can Serra

08008 Barcelona