Març 2023. Núm. 23

Observatori local

Promovem la governança de les TIC a Malgrat de Mar

wutzkohphoto / Shutterstock.com

wutzkohphoto / Shutterstock.com

L’Ajuntament de Malgrat de Mar ha rebut una diagnosi tecnològica desenvolupada gràcies al recurs tècnic «Governança de les TIC», que es pot sol·licitar a través del Catàleg de serveis de la Diputació de Barcelona.

Aquest recurs el presta la Direcció de Serveis de Tecnologies i Sistemes Corporatius amb l’objectiu d’ajudar els ajuntaments a planificar i gestionar eficientment els seus recursos tecnològics i millorar-ne l’eficiència interna. Pot concretar-se en quatre línies d’actuació: diagnosi i inventari dels recursos TIC, elaboració de plans directors, diagnosi per a la renovació de la infraestructura de xarxa d’àrea local i assistència en l’elaboració de plecs de clàusules tècniques.

El projecte entregat a Malgrat de Mar és una anàlisi per renovar l’entorn físic dels servidors de base de dades Oracle. Aquesta anàlisi inclou una proposta de cinc possibles models per al nou entorn, d’entre els quals l’Ajuntament ha decidit triar el més adient tenint en compte les seves necessitats i el pressupost. Posteriorment, s’ha desenvolupat el detall de les característiques tècniques de cada component del nou entorn. L’estudi s’ha completat amb una assistència per redactar els plecs tècnics perquè l’Ajuntament pugui licitar l’adquisició, la migració i el manteniment de la infraestructura de servidors. 
 

Butlletí: Innov@diba
Número de butlletí: Març 2023. Núm. 23

 
       
 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat
Idees i suggeriments

Àrea d'Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial
Diputació de Barcelona

Rambla de Catalunya, 126

Edifici de Can Serra

08008 Barcelona