Març 2023. Núm. 23

Balanç de mandat

La Xarxa de suport al Govern Digital es crea i consolida durant el mandat

Infografia elaborada pel Gabinet d'Innovació Digital

Infografia elaborada pel Gabinet d'Innovació Digital

La Xarxa de Suport al Govern Digital ha efectuat prop de 2.000 actuacions en el territori. El desplegament durant aquest mandat de línies d’assistència en matèria de gestió digital i transparència ha posat de manifest la necessitat de treballar de forma coordinada i amb agendes compartides amb els consells comarcals per articular la prestació de serveis en el territori. 

El 2022 es crea la Xarxa de Suport al Govern Digital (XSGD), de la qual formen part els consells comarcals de l’Alt Penedès, el Berguedà, el Bages, l’Anoia, el Moianès, el Maresme, Osona i el Vallès Oriental, i la Diputació de Barcelona. 

La Xarxa s’ha consolidat com a espai de treball estable per assolir cinc reptes al voltant de la millora de la gestió digital i la transparència dels ens locals de fins a 5.000 habitants. 

Durant els anys 2021-2022 s’han dut a terme prop de 2.000 actuacions en ens locals de fins a 5.000 habitants de les comarques participants en la XSGD. 

En l’àmbit de la transparència en concret, aquest model ha permès que els ens locals amb una capacitat tècnica menor disposin d’un suport material per poder completar els continguts del portal de transparència. 

Aquest suport comarcal ha estat coordinat amb la diagnosi que ha fet el Gabinet d’Innovació Digital.
 

Butlletí: Innov@diba
Número de butlletí: Març 2023. Núm. 23

 
       
 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat
Idees i suggeriments

Àrea d'Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial
Diputació de Barcelona

Rambla de Catalunya, 126

Edifici de Can Serra

08008 Barcelona