Febrer 2023. Núm. 22

Actualitat

L’acompanyament als governs locals per afrontar el relleu generacional, reconegut amb premi ANEXPAL

Nico Pérez va recollir el premi en nom de la Diputació de Barcelona.

Nico Pérez va recollir el premi en nom de la Diputació de Barcelona.

La iniciativa ‘Relleu generacional per als Governs Locals i la Guia per a la seva aplicació’ de la Diputació de Barcelona ha estat reconeguda amb el Premi ANEXPAL com a iniciativa innovadora en gestió de persones.

L’acte de lliurament ha estat durant el II Congrés Nacional de Gestió de Persones a l’Administració Local que s’ha celebrat el 23 i 24 de febrer a Alacant. Nico Pérez, gerent de Serveis d'Assistència al Govern Local de la Diputació de Barcelona, ha recollit el guardó.

La ‘Guia de relleu generacional per als governs locals’ ajuda a analitzar les plantilles dels governs locals a deu anys vista, definint els possibles nous llocs i redefinint d’altres, apostant per la formació i la carrera professional interna, així com per l’especialització del personal cercant sobretot el talent intern.

L’Àrea d’Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial dona suport als governs locals de la província fent un anàlisi de les edats de les plantilles, dels llocs clau, de la transferència de coneixement i de la retenció i la captació de noves generacions d’aquestes administracions, una experiència que lligada a les jubilacions que ja s’estan donant al sector públic i que plantejaran un escenari de crisi en els propers anys.

El Premi, concedit per l’Associació Nacional de Responsables i d’Experts i Expertes en Gestió de Persones en l’Administració Local, pretén reconèixer trajectòries professionals rellevants, iniciatives innovadores en matèria de gestió de persones i actuacions rellevants per a donar a conèixer i donar visibilitat a la gestió de persones a les administracions públiques.
 

Butlletí: Innov@diba
Número de butlletí: Febrer 2023. Núm. 22

 
       
 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat
Idees i suggeriments

Àrea d'Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial
Diputació de Barcelona

Rambla de Catalunya, 126

Edifici de Can Serra

08008 Barcelona