Febrer 2023. Núm. 22

Notícies

Trobades amb alcaldes del Berguedà

Verdaguer, Forcadell i el president del consell comarcal, Josep Lara, amb alcaldes del Berguedà

Verdaguer, Forcadell i el president del consell comarcal, Josep Lara, amb alcaldes del Berguedà

Dimarts 14 de febrer, seguint el programa de visites de l’Àrea d’Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial, el diputat Marc Verdaguer es va reunir amb el president del Consell Comarcal del Berguedà i diferents alcaldes i regidors de la comarca per posar en comú la diagnosi del moment en què es troben els seus municipis i els recursos que la Diputació pot posar al seu abast.

El diputat Marc Verdaguer; el coordinador de l’Àrea d’Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial, Xavier Forcadell, i l’assessora Laia Oller es van reunir amb alcaldes i regidors dels municipis d’Avià, Casserres, Cercs, Guardiola de Berguedà, Montmajor, Sagàs, Santa Maria de Merlès i Vallcebre.

La delegació de la Diputació va conversar sobre projectes de futur de Casserres a la seu de l’Ajuntament amb el seu alcalde, Josep Colillas.

Posteriorment, Marc Verdaguer es va trobar amb Jesús Calderer, alcalde de Cercs, amb qui va poder conversar sobre les necessitats del municipi i els recursos que la Diputació posa al servei dels municipis.

A Montmajor el diputat es va trobar amb Ramon Riba Gil, segon tinent d’alcaldia d’Urbanisme, Obres i Serveis i Xarxa d’Aigües de l’Ajuntament de Montmajor.

Marc Verdaguer va cloure la jornada al Berguedà visitant Santa Maria de Merlès, on va ser rebut pel seu alcalde, Josep Costa Garet.
 

Butlletí: Innov@diba
Número de butlletí: Febrer 2023. Núm. 22

 
       
 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat
Idees i suggeriments

Àrea d'Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial
Diputació de Barcelona

Rambla de Catalunya, 126

Edifici de Can Serra

08008 Barcelona