Febrer 2023. Núm. 22

Notícies

Marc Verdaguer visita municipis del Baix Llobregat

Imatge de la reunió al consell comarcal

Imatge de la reunió al consell comarcal

El dimarts 7 de febrer passat Marc Verdaguer, el diputat president de l’Àrea d’Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial, va continuar les visites per les comarques de la demarcació de Barcelona. Aquest cop, les trobades van tenir lloc a la comarca del Baix Llobregat.

La visita al Baix Llobregat va començar a la seu del Consell Comarcal, on es va fer una trobada amb la presidenta del Consell i alcaldessa de Vallirana, Eva Martínez Morales. A la trobada es va fer valer el projecte SeTDIBA com a conjunt de serveis de suport per a la transformació digital que ofereix la Diputació de Barcelona als ajuntaments per implementar mètodes de treball comuns, d'accés a eines tecnològiques i de serveis de suport per a la seva utilització continuada.

Torrelles de Llobregat va ser un dels municipis on el diputat Marc Verdaguer; el coordinador de l’Àrea d’Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial, Xavier Forcadell, i l’assessora Laia Oller van compartir taula de treball amb l’alcalde del municipi, Eduard García, i la tinent d’alcalde, Judith Roig. 

A Castellví de Rosanes, Marc Verdaguer va trobar-se amb l’alcalde del municipi, Adrià Camino Fideu, amb qui va poder departir sobre les necessitats que té el municipi més petit de la comarca i els recursos que pot oferir la Diputació de Barcelona.

La visita es va cloure amb una reunió amb Jordi Bartolomé Fernández, alcalde de Santa Coloma de Cervelló.
 

Butlletí: Innov@diba
Número de butlletí: Febrer 2023. Núm. 22

 
       
 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat
Idees i suggeriments

Àrea d'Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial
Diputació de Barcelona

Rambla de Catalunya, 126

Edifici de Can Serra

08008 Barcelona