Febrer 2023. Núm. 22

Notícies

Reprenem les trobades al territori de la xarxaCORH

Imatge: Freepik.es

Imatge: Freepik.es

El full de ruta 2022-2023 de la xarxaCORH, plataforma formada pels responsables de recursos humans dels ajuntaments més grans de la demarcació, preveu visites presencials de l’equip de la CORH a tots els seus integrants.

Aquestes visites es duen a terme en sessions de treball amb grups reduïts en dependències d’un ajuntament de la xarxaCORH, que fa d’amfitrió.

Fins al moment, s’han fet cinc sessions de treball, a les quals han assistit 42 directors i responsables de diferents ajuntaments de la demarcació: Mollet del Vallès (2 de març), Esplugues de Llobregat (31 de març), Sabadell (5 d’abril), Castelldefels (21 d’abril) i Santa Perpètua de Mogoda (1 de juny).

Les pròximes sessions previstes per a aquest 2023 són: 

  • Ajuntament del Masnou (21 de febrer)
  • Ajuntament d’Esparreguera (16 de març)

L’objectiu de les sessions, a les qual assistiran una vintena de caps i responsables de recursos humans d’ajuntaments propers, és oferir un espai per compartir experiències i reflexionar sobre els reptes i desafiaments plantejats en la direcció i gestió dels recursos humans en el món local, amb especial èmfasi, entre d’altres, en la gestió dels processos d’estabilització de l’ocupació temporal així com en la regulació i la gestió del teletreball a les organitzacions.
 

Butlletí: Innov@diba
Número de butlletí: Febrer 2023. Núm. 22

 
       
 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat
Idees i suggeriments

Àrea d'Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial
Diputació de Barcelona

Rambla de Catalunya, 126

Edifici de Can Serra

08008 Barcelona