Febrer 2023. Núm. 22

Notícies

La CORH obté una valoració excel·lent a la darrera enquesta de valoració i avaluació del projecte

Imatge: Freepik.es

Imatge: Freepik.es

La Comunitat de Recursos Humans (CORH) és un espai virtual i presencial que té com a missió compartir i gestionar el coneixement entre els professionals dedicats al món de la gestió de recursos humans a les administracions públiques.

Una de les essències del projecte de la CORH és la millora contínua i l’adaptació constant a les necessitats dels seus usuaris. Les opinions i valoracions del projecte, així com les propostes de millora i suggeriments esdevenen indispensables per continuar avançant, evolucionant i millorant la CORH en el seu conjunt.

Per aquest motiu, la CORH fa una enquesta anual de seguiment i valoració del projecte, que es tramet a tots els usuaris.

Aquest breu qüestionari va ser tramès a principis de gener i els resultats obtinguts han estat molt positius: la valoració global del projecte de la CORH és excel·lent (amb una mitjana de 9 sobre 10).

D’entre els recursos més valorats, els usuaris destaquen: 

L’equip de la CORH està molt satisfet amb els resultats obtinguts i manté el compromís d’oferir eines, recursos i espais que facilitin gestionar els recursos humans en l’àmbit públic per als professionals que s’hi dediquen.

Per a més informació, accediu a la infografia relacionada.
 

Butlletí: Innov@diba
Número de butlletí: Febrer 2023. Núm. 22

 
       
 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat
Idees i suggeriments

Àrea d'Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial
Diputació de Barcelona

Rambla de Catalunya, 126

Edifici de Can Serra

08008 Barcelona