Febrer 2023. Núm. 22

Actualitat

Nova formació en gestió electoral per a municipis de menys de 30.000 habitants

Imatge generada amb Canva.com per l’equip de la Unitat de Padró

Imatge generada amb Canva.com per l’equip de la Unitat de Padró

La Gerència de Serveis d'Assistència al Govern Local obre quatre edicions de la nova formació en gestió electoral que s'impartirà durant el març vinent. S'hi poden inscriure els tècnics d'ajuntaments de menys de 30.000 habitants.

Els municipis de menys de 30.000 habitants poden sol·licitar l’assistència en la gestió del padró d’habitants. Els que signen conveni d’assumpció de la gestió informatitzada del padró d’habitants (AGIPH) reben l’accés a una aplicació per gestionar-lo, la qual permet tramitar processos electorals. 

El 28 de maig vinent se celebraran eleccions municipals, i per aquest motiu els tècnics de la Unitat de Padró han preparat una formació en gestió electoral per a tots els municipis que han signat conveni AGIPH. Aquesta formació inclou contingut teòric de gestió electoral i pràctiques en l’aplicació de gestió del padró d’habitants. Es tracta d’una formació en línia d’aprofitament, de manera que les persones que hi participin hauran d’aprendre el contingut teòric i fer uns exercicis per poder obtenir-ne la certificació.

S’han obert quatre edicions que s’impartiran durant el març per facilitar l’accés als tècnics d’aquests municipis que han de gestionar les eleccions municipals del pròxim maig. 

Per inscriure-s’hi, cal emplenar el formulari de la Comunitat Virtual del Padró. 
 

Butlletí: Innov@diba
Número de butlletí: Febrer 2023. Núm. 22

 
       
 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat
Idees i suggeriments

Àrea d'Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial
Diputació de Barcelona

Rambla de Catalunya, 126

Edifici de Can Serra

08008 Barcelona