Febrer 2023. Núm. 22

Notícies

El Consell Comarcal del Bages inicia la implementació de SeTDIBA

Imatge cedida pel Consell Comarcal del Bages

Imatge cedida pel Consell Comarcal del Bages

Es preveu que la implementació de SeTDIBA en el Consell Comarcal del Bages afectarà un centenar de treballadors públics. 

El personal del Consell Comarcal del Bages iniciarà aquest març els treballs d’implementació de SeTDIBA.

Durant el febrer s’ha fet una primera sessió d’inici de projecte i en les setmanes vinents es durà a terme la sessió de presentació als comandaments i a l’equip d’impuls designats pel Consell Comarcal.

Paral·lelament, es reforçarà la formació de tots els treballadors en l’àmbit del procediment administratiu per facilitar el procés d’implementació i canvi.

Aquest projecte s’emmarca en el pilotatge per definir la metodologia e-SET en els consells comarcals, i està impulsat en coordinació amb el Consorci Administració Oberta de Catalunya.

El juny vinent es concretarà el calendari de capacitació i inici de treball amb aquestes eines, que començarà a partir del setembre de 2023.

El Consell Comarcal del Bages forma part, conjuntament amb el Consell Comarcal del Baix Llobregat, del pilotatge d’implementació de les eines SeTDIBA en consells comarcals. Actualment, el Consell Comarcal del Baix Llobregat es troba en plena fase d’arrencada de les eines SeTDIBA.
 

Butlletí: Innov@diba
Número de butlletí: Febrer 2023. Núm. 22

 
       
 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat
Idees i suggeriments

Àrea d'Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial
Diputació de Barcelona

Rambla de Catalunya, 126

Edifici de Can Serra

08008 Barcelona