Gener 2023. Núm. 21

Actualitat

Marc Verdaguer defensa, a Viladecavalls, la importància de «tenir un territori més equilibrat i cohesionat»

El diputat Verdaguer, la vicepresidenta Carmela Fortuny, l’alcaldessa Cesca Berenguer i la vicepresidenta del Consell Comarcal de Vallès Occidental, Míriam Casaramona

El diputat Verdaguer, la vicepresidenta Carmela Fortuny, l’alcaldessa Cesca Berenguer i la vicepresidenta del Consell Comarcal de Vallès Occidental, Míriam Casaramona

El diputat d’Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial, Marc Verdaguer, va defensar que les administracions públiques han de treballar «plegades per fer plans que permetin tenir un territori més equilibrat i cohesionat». Ho va fer durant la inauguració de la jornada ‘Entendre el territori des de la cohesió social’.

Verdaguer també va detallar que calen «unes polítiques de benestar innovadores que permetin tenir les mateixes oportunitats, visquis on visquis del país», a més de posar en valor la feina que s’està fent en aquest municipi sobre la cohesió social mitjançat polítiques integrals que faciliten la inserció laboral.

Durant la jornada, organitzada per la Diputació de Barcelona, es van debatre diferents qüestions relacionades amb la cohesió social, com és l’equilibri territorial, l’habitatge accessible, els nous models d’economia i industrials i les oportunitats per a tothom.

Així mateix es va posar en relleu que la innovació és un element transformador i transversal que permet a la població avançar cap a una societat més equitativa i eficaç. Una innovació que és adaptada a cadascuna de les realitats de la demarcació per tal que la cohesió territorial s’erigeixi en un objectiu de treball constant i progressiu.
 

Butlletí: Innov@diba
Número de butlletí: Gener 2023. Núm. 21

 
       
 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat
Idees i suggeriments

Àrea d'Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial
Diputació de Barcelona

Rambla de Catalunya, 126

Edifici de Can Serra

08008 Barcelona