Gener 2023. Núm. 21

Notícies

El diputat Marc Verdaguer visita el Maresme

Reunió amb l’alcalde i regidors de Premià de Dalt

Reunió amb l’alcalde i regidors de Premià de Dalt

El 13 de desembre passat, el diputat president de l’Àrea d’Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial de la Diputació, Marc Verdaguer, va visitar Cabrils, Premià de Dalt, Premià de Mar i Tiana.

Aquesta visita al Maresme forma part d’un programa de visites comarcals que el diputat Marc Verdaguer està duent a terme fa mesos per donar a conèixer els recursos que la Diputació de Barcelona posa a disposició dels municipis en els àmbits de la innovació i la tecnologia, la modernització de les organitzacions municipals, la  digitalització i la formació, entre altres.

Aquestes trobades d’intercanvi també serveixen per conèixer de primera mà les necessitats, a curt i llarg termini, dels governs locals, per tal de poder continuar planificant els recursos que la Diputació de Barcelona posa al servei dels municipis.

En el decurs de la visita al Maresme, el diputat, acompanyat del coordinador de l’Àrea, Xavier Forcadell, i de l’assessora Laia Oller, van fer una trobada amb l’alcaldessa de Cabrils, Maite Viñals. Posteriorment, es van desplaçar a Premià de Dalt, on els esperava l’alcalde, Josep Triadó.

A continuació, Marc Verdaguer i els representants de la Diputació es van reunir amb  l’alcalde de Premià de Mar, Rafa Navarro. I per acabar la jornada, es van trobar amb l’alcalde de Tiana, Isaac Salvatierra.

Butlletí: Innov@diba
Número de butlletí: Gener 2023. Núm. 21

 
       
 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat
Idees i suggeriments

Àrea d'Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial
Diputació de Barcelona

Rambla de Catalunya, 126

Edifici de Can Serra

08008 Barcelona