Gener 2023. Núm. 21

Notícies

Noves línies d'assistència als governs locals per a l'exercici 2023

Imatge: Diputació de Barcelona

Imatge: Diputació de Barcelona

Amb la posada en marxa de l'exercici 2023, s'obren tres línies d'assistència noves des de la Gerència d'Assistència al Govern Local.

1. Planificació de la plantilla: anàlisi de la temporalitat i proposta tècnica de l'ocupació ordinària
S'ofereix suport i assessorament tècnic en l'anàlisi de la temporalitat de la plantilla de personal, on es determinen quines són les places que han de cobrir-se de forma definitiva en funció de la normativa vigent, la situació de temporalitat i les prioritats de l'organització.
Enllaç a la fitxa del Catàleg

2. Gestió material dels processos de selecció per estabilització
Aquest recurs té per objecte facilitar als ajuntaments la realització dels processos de selecció de personal. En l'actual Catàleg es donarà suport en la gestió de la selecció de personal dins dels processos d'estabilització de l'ocupació temporal i es farà la gestió material d’aquests processos, sense modificar les competències que són pròpies als òrgans de selecció municipals.
Enllaç a la fitxa del Catàleg

3. Auditories retributives i registre salarial vinculats al pla d'igualtat intern dels ens locals
Aquest recurs té per objecte donar suport als ens locals perquè puguin donar resposta a les obligacions normatives en relació amb el registre salarial i l'auditoria retributiva vinculada als plans d'igualtat, tant si estan elaborats en el marc del projecte que desenvolupa l'Àrea d'Igualtat i Sostenibilitat Social a través de l'Oficina de Polítiques d'Igualtat de la Diputació de Barcelona com si estan fets fora del marc d'aquest projecte. També ens dirigim als ens que, a banda d'elaborar plans d'igualtat, estiguin interessats a dur a terme una auditoria retributiva vinculada a la igualtat de gènere, vulguin validar l'auditoria que ja hagin fet, o necessitin assessorament en aspectes puntuals de les seves auditories.
Enllaç a la fitxa del Catàleg
 

Butlletí: Innov@diba
Número de butlletí: Gener 2023. Núm. 21

 
       
 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat
Idees i suggeriments

Àrea d'Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial
Diputació de Barcelona

Rambla de Catalunya, 126

Edifici de Can Serra

08008 Barcelona