Gener 2023. Núm. 21

Observatori local

Els ajuntaments de Santa Maria de Martorelles, Torrelles de Foix i les Masies de Voltregà completen el procés d’implementació de SeTDIBA

Una de les sessions de treball durant la implantació de SeTDIBA a l’Ajuntament de Torrelles de Foix

Una de les sessions de treball durant la implantació de SeTDIBA a l’Ajuntament de Torrelles de Foix

Els ajuntaments de Santa Maria de Martorelles, Torrelles de Foix i les Masies de Voltregà han finalitzat la implementació de SeTDIBA, els serveis de suport per a la transformació digital per a ajuntaments de fins a 20.000 habitants, EMD i altres ens locals. 

SeTDIBA, serveis de suport per a la transformació digital, és el conjunt de serveis d'administració digital que ofereix la Diputació de Barcelona als ajuntaments de fins a 20.000 habitants (incloent-hi el sector públic), les entitats municipals descentralitzades i els consorcis locals, consells comarcals i mancomunitats de dimensió menor de la demarcació de Barcelona.

A través de SeTDIBA es proveeix aquests ens locals de serveis de suport per implementar mètodes de treball comuns, d'accés a eines tecnològiques i de serveis de suport perquè siguin utilitzats continuadament. 

En el cas dels ajuntaments de Santa Maria de Martorelles, Torrelles de Foix i les Masies de Voltregà, el projecte d’implementació es completa amb el projecte de migració de dades del proveïdor anterior, per tal de garantir la integritat i autenticitat dels documents administratius. 

En el projecte de migració, l’equip SeTDIBA es coordina i treballa de la mà dels arxivers de la Xarxa d’Arxius Municipals.
 

Butlletí: Innov@diba
Número de butlletí: Gener 2023. Núm. 21

 
       
 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat
Idees i suggeriments

Àrea d'Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial
Diputació de Barcelona

Rambla de Catalunya, 126

Edifici de Can Serra

08008 Barcelona