Octubre 2022. Núm. 19

Observatori local

Els ajuntaments de Sant Antoni de Vilamajor, Olost, Sant Quirze de Besora i Palafolls finalitzen l’assistència en diagnosi i millora de la transparència

Imatge: Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Imatge: Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Els ajuntaments de Sant Antoni de Vilamajor, Olost, Sant Quirze de Besora i Palafolls han finalitzat el Pla de millora de la transparència, un treball conjunt i coordinat entre tècnics dels ajuntaments i el Gabinet d’Innovació Digital (GID) de l’Àrea d'Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial.

Aquests treballs de millora de la transparència s’ofereixen a través del recurs «Gestió de la transparència municipal» del Catàleg de serveis de la Diputació de Barcelona.

Els tècnics municipals han identificat les properes fites per millorar la informació de transparència i s’han concretat les fites que s’han d’assolir tan aviat com es pugui. Durant els pròxims mesos, els tècnics municipals comptaran amb el seguiment i suport de tècnics del GID.

Aquest treball s’ha fet de manera conjunta entre l’equip del GID i els tècnics responsables de l’àmbit de la transparència dels ajuntaments. Amb aquest recurs:

  • S’han analitzat els ítems del portal de transparència dels ens i s’han recomanat millores basades en el treball que duu a terme la Xarxa de Governs Transparents.
  • S’ha establert un full de ruta per assolir el compliment legal màxim.
  • S’han donat eines i recursos per facilitar el manteniment del treball efectuat i implementar la cultura de la transparència a l’ajuntament.
     

Butlletí: Innov@diba
Número de butlletí: Octubre 2022. Núm. 19

 
       
 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat
Idees i suggeriments

Àrea d'Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial
Diputació de Barcelona

Rambla de Catalunya, 126

Edifici de Can Serra

08008 Barcelona