Octubre 2022. Núm. 19

Actualitat

La transformació digital i les dades obertes

Cartell de la Trobada Nacional de Dades Obertes

Cartell de la Trobada Nacional de Dades Obertes

Durant el mes de novembre, tindran lloc dues jornades vinculades a la transformació digital i les dades obertes: la Jornada de Transformació Digital, adreçada als ens locals de la demarcació, i la Trobada Nacional de Dades Obertes, amb un veritable propòsit: la cohesió territorial.

Aquest mes de novembre hi ha dues cites amb la innovació en els àmbits de la transformació digital i les dades obertes.

El 7 de novembre, en el Palau Güell, tindrà lloc la Jornada de Transformació Digital SeTDIBA, que aquest any porta per títol «La transformació digital que vindrà» i que comptarà amb la ponència inaugural de Begoña Martin Valcárcel, directora digital (CDO) a BBDO-España i responsable de programes pedagògics del màster en Big Data de la Universitat Internacional de Catalunya. Podeu consultar-ne el programa complet a https://setdiba.diba.cat/jornada-setdiba.

D’altra banda, el 21 de novembre tindrà lloc a l’Espai Francesca Bonnemaison la Trobada Nacional de Dades Obertes, que enguany es dedica a la cohesió territorial. Aquesta Trobada té una projecció estatal i està coorganitzada per la Diputació de Barcelona, la Diputació de Castelló i el Govern d’Aragó. En aquesta ocasió, la ponència inaugural anirà a càrrec de Carles Ramió, vicerector de Planificació i Avaluació Institucional i catedràtic de Ciència Política i de l’Administració a la Universitat Pompeu Fabra. Podeu consultar-ne el programa a https://www.diba.cat/web/jornada-transparencia.

Recordeu que cal fer inscripció prèvia per poder gestionar l’aforament: 

Inscripció a la Jornada de Transformació Digital: https://formularis.diba.cat/activitats/jornada-transformacio-digital-2022-transformacio-digital-que-vindra 

Inscripció a la Trobada Nacional de Dades Obertes: https://formularis.diba.cat/activitats/formulari-dinscripcio 

Butlletí: Innov@diba
Número de butlletí: Octubre 2022. Núm. 19

 
       
 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat
Idees i suggeriments

Àrea d'Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial
Diputació de Barcelona

Rambla de Catalunya, 126

Edifici de Can Serra

08008 Barcelona