Octubre 2022. Núm. 19

Notícies

Lliurament dels informes personalitzats sobre la gestió del cos de la policia local dels ajuntaments

Imatge: https://unsplash.com/

Imatge: https://unsplash.com/

Un dels projectes més estratègics que la Comunitat de Recursos Humans ha treballat durant aquest any és la 10a edició de l’Estudi de ràtios del cos de la policia local de la xarxaCORH.

Aquesta eina analitza de forma exhaustiva i precisa diversos aspectes sobre la gestió dels cossos de la policia local dels ajuntaments més grans de la demarcació pel que fa a dotació, pressupost, dedicació i retribució del col·lectiu policial. Concretament, a l’edició d’enguany hi han participat 52 ajuntaments. 

Per tant, aquest estudi inclou i analitza dades de gairebé 7.000 efectius policials (que representen el 70 % del total de policies de la demarcació). Aquesta anàlisi esdevé, doncs, una eina privilegiada per detectar i identificar els reptes i les oportunitats de millora actuals que presenta la gestió dels cossos policials des de l’òptica dels recursos humans. 

En el marc d’aquest projecte, entre altres recursos, la Comunitat de Recursos Humans ha elaborat i lliurat a cadascun dels ajuntaments participants una diagnosi personalitzada sobre la gestió del seu cos de policia local des de l’òptica dels recursos humans. El valor afegit d’aquests informes és que aporten dades de referència (mitjanes globals o per trams poblacionals, i també el resultat d’indicadors d’edicions passades) que permeten als responsables de recursos humans comparar-se, posicionar-se amb relació a altres ajuntaments i, en definitiva, prendre decisions estratègiques sobre la gestió del col·lectiu policial de la seva organització. 

Al web de la Comunitat de Recursos Humans trobareu més informació sobre la 10a edició de l’estudi de ràtios del cos de la policia local. 
 

Butlletí: Innov@diba
Número de butlletí: Octubre 2022. Núm. 19

 
       
 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat
Idees i suggeriments

Àrea d'Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial
Diputació de Barcelona

Rambla de Catalunya, 126

Edifici de Can Serra

08008 Barcelona