Setembre 2022. Núm. 18

Actualitat

Acte d’inici de temporada de @FormacioDIBA

Marc Verdaguer, Eloi Vila i Xavier Forcadell a l'acte

Marc Verdaguer, Eloi Vila i Xavier Forcadell a l'acte

El 27 de setembre es va inaugurar el curs amb una jornada en la qual hi va haver una assistència de referents de formació molt bona.

Abans de l'acte, els assistents van tenir l’oportunitat de fer una visita comentada del Paranimf de l’Escola Industrial.

La jornada va començar presentant les novetats principals de la temporada i fent balanç de l’exercici anterior amb els referents de formació dels governs locals.

La sessió, que va comptar amb la intervenció del diputat president de l’Àrea d’Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial de la Diputació de Barcelona, Marc Verdaguer, i va ser conduïda pel periodista Eloi Vila, ens va permetre endinsar-nos en algunes de les novetats que @FormacioDIBA té previstes per a la nova temporada: un nou portal web?; un espai de formació per a la ciutadania?; una comunitat d’aprenentatge de referents?; una estanteria de recursos?; una app de formació? Alhora es va fer un repàs de l’activitat de l’exercici anterior i es va presentar l’evolució de projectes com l’Espai < 5.000 o l’Espai de formació dels electes, el programa Autoacredita’t o el canal de pòdcasts. També es va fer una activitat interactiva per cocrear alguns dels projectes que voldríem desenvolupar.
 

Butlletí: Innov@diba
Número de butlletí: Setembre 2022. Núm. 18

 
       
 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat
Idees i suggeriments

Àrea d'Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial
Diputació de Barcelona

Rambla de Catalunya, 126

Edifici de Can Serra

08008 Barcelona