Setembre 2022. Núm. 18

Observatori local

La Diputació acompanya l’Ajuntament de Seva en el desplegament de les infraestructures de telecomunicacions

Imatge: TierneyMJ / Shutterstock.com

Imatge: TierneyMJ / Shutterstock.com

Estendre la connectivitat d’alta velocitat arreu del territori és una de les actuacions prioritàries de la Diputació de Barcelona. Per aquest motiu, la corporació ha lliurat a l’Ajuntament de Seva un estudi de banda ampla.

Aquest tipus de treballs ajuden a definir una estratègia que ha de permetre governar, de forma coherent i ordenada, el desplegament de les infraestructures de telecomunicacions en el seu municipi, en el qual es prioritzen els equipaments públics, els polígons industrials, els nous sectors de planejament i els elements que facilitin la implantació de serveis smart city.

A més, cal tenir en compte que les infraestructures de telecomunicacions promouen la cohesió territorial, la competitivitat econòmica dels municipis i el benestar dels seus habitants. Una cohesió territorial que va estretament lligada a la digitalització del territori i que només es pot garantir amb la connectivitat i l’accés als serveis de banda ampla de tots els municipis.

Aquest recurs del Catàleg de serveis, elaborat en col·laboració amb el Consorci Localret, va dirigit als ajuntaments de la província de Barcelona de menys de 50.000 habitants.
 

Butlletí: Innov@diba
Número de butlletí: Setembre 2022. Núm. 18

 
       
 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat
Idees i suggeriments

Àrea d'Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial
Diputació de Barcelona

Rambla de Catalunya, 126

Edifici de Can Serra

08008 Barcelona