Setembre 2022. Núm. 18

Notícies

El paper de les diputacions en l’impuls del govern de la dada, guardonat en els premis CEMCI

Imatge: https://www.cemci.org/

Imatge: https://www.cemci.org/

El treball d’investigació «El papel de las diputaciones provinciales en el impulso del gobierno del dato en las entidades locales» ha estat guardonat pel CEMCI.

El Centro de Estudios Municipales y de Cooperación Internacional (CEMCI) ha guardonat amb el primer premi en la categoria d’Investigación científica avanzada de la Administración y el gobierno local el treball d’investigació «El papel de las diputaciones provinciales en el impulso del gobierno del dato en las entidades locales», presentat per Magda Lorente, cap de la Secció d’Assistència en Sistemes d’Informació Local del Gabinet d’Innovació Digital. 

Aquest treball, d’una banda, analitza i reforça l’important paper estratègic que tenen les diputacions, els cabildos i els consells insulars com a administracions de segon nivell per possibilitar la transició al govern de la dada en els governs locals de menys capacitat tècnica. I, de l’altra, estudia les dades que gestionen aquests ens, i el camí que cal recórrer per assolir l’anomenada administració intel·ligent, basada en la gestió eficient de les dades. 

El treball es publicarà properament en obert. 
 

Butlletí: Innov@diba
Número de butlletí: Setembre 2022. Núm. 18

 
       
 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat
Idees i suggeriments

Àrea d'Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial
Diputació de Barcelona

Rambla de Catalunya, 126

Edifici de Can Serra

08008 Barcelona