Setembre 2022. Núm. 18

Observatori local

La campanya de seguiment personalitzat SeTDIBA arriba a 16 nous ajuntaments

Seguiment d'administració-e a l'Ajuntament de Carme

Seguiment d'administració-e a l'Ajuntament de Carme

Un total de 16 ens locals SeTDIBA han rebut aquest estiu els serveis de seguiment personalitzat en administració electrònica, i se sumen als 40 que havien rebut aquesta assistència abans de l’estiu. 

Aquest servei de seguiment personalitzat analitza els indicadors de gestió digital a partir dels quals s’identifiquen aspectes crítics per a la gestió diària i aspectes de millora.

Durant el suport, es treballen aspectes crítics de la gestió interna, com el seguiment de les notificacions o la gestió eficient de les anotacions d’entrada. També es revisen aspectes d’organització interna que redunden en una eficiència de la gestió més elevada, la simplificació administrativa i l’atenció a la ciutadania. 

Fruit d’aquest suport, es recullen necessitats i demandes dels treballadors públics per continuar avançant en serveis que facilitin l’adaptació i la millora contínua a l’administració digital dels governs locals.

Els ajuntaments d’Avinyonet del Penedès, Sant Martí Sesgueioles, Santa Fe del Penedès, Figaró-Montmany, Fogars de la Selva, Rupit i Pruit, Montmaneu, Sant Boi de Lluçanès, Prats de Rei, Sant Pere Sallavinera, Mura, Sant Martí de Tous, Vallbona d’Anoia, Santa Eugènia de Berga, Bellprat i Carme han rebut aquest suport personalitzat durant els mesos de juny, juliol i setembre. 
 

Butlletí: Innov@diba
Número de butlletí: Setembre 2022. Núm. 18

 
       
 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat
Idees i suggeriments

Àrea d'Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial
Diputació de Barcelona

Rambla de Catalunya, 126

Edifici de Can Serra

08008 Barcelona