Setembre 2022. Núm. 18

Notícies

Reserveu-vos el 7 de novembre per conèixer la transformació digital que vindrà

Imatge: Gabinet d'Innovació Digital

Imatge: Gabinet d'Innovació Digital

El 7 de novembre vinent tindrà lloc al Palau Güell la Jornada SeTDIBA 2022 adreçada als governs locals de fins a 20.000 habitants, que aquest any es titula «La transformació digital que vindrà».

La 2a Jornada SeTDIBA tindrà lloc el 7 de novembre al Palau Güell. L’objectiu d’aquesta sessió és mostrar les darreres novetats en l’oferta de serveis de transformació digital i transparència, identificar els reptes de futur i avançar els serveis que impulsarà en els propers mesos l’Àrea d’Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial. 

Amb la voluntat d’ampliar els serveis que es presten actualment, aquesta Jornada és d’interès per als governs locals que són actualment beneficiaris dels serveis SeTDIBA, i també per als municipis de fins a 20.000 habitants que estiguin interessats a ser-ne beneficiaris en el futur. 

La Jornada tindrà com a ponent inaugural Begoña Martín Valcárcel, que ens parlarà de les tendències i l’impacte de les tecnologies disruptives en el dia a dia de l’Administració local. Podeu consultar el seu perfil professional a https://es.linkedin.com/in/beatrizmartin/es.

L’any 2021 aquesta Jornada no es va poder fer de forma presencial degut a les restriccions d’aforament derivades de la COVID-19. Enguany, l’espai triat és el Palau Güell. Us convidem a retrobar-nos i compartir reptes. 

Properament, trobareu el programa detallat i el formulari d’inscripció a 
https://setdiba.diba.cat/events/2022/11/07/jornada-setdiba-transformacio-digital-que-vindra

Podeu consultar la Jornada de l’any passat al nostre canal de YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=4fNIriQRQI0.
 

Butlletí: Innov@diba
Número de butlletí: Setembre 2022. Núm. 18

 
       
 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat
Idees i suggeriments

Àrea d'Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial
Diputació de Barcelona

Rambla de Catalunya, 126

Edifici de Can Serra

08008 Barcelona