Setembre 2022. Núm. 18

Notícies

Més de 40 caps de recursos humans ja han participat a les trobades al territori de la xarxaCORH

Imatge: https://www.freepik.es/

Imatge: https://www.freepik.es/

El full de ruta 2022-2023 de la xarxaCORH (plataforma formada pels responsables de recursos humans dels ajuntaments més grans de la demarcació) preveu visites presencials de l’equip de la CORH a tots els seus integrants. 

Aquestes visites es duen a terme en sessions de treball amb grups reduïts que es fan en dependències d’un ajuntament de la xarxaCORH (que fa d’amfitrió).

Fins al moment, s’han fet cinc sessions de treball, a les quals han assistit 42 directors i directores i responsables de diferents ajuntaments de la demarcació: Mollet del Vallès (2 de març), Esplugues de Llobregat (31 de març), Sabadell (5 d’abril), Castelldefels (21 d’abril) i Santa Perpètua de Mogoda (1 de juny).

Les sessions de treball han estat molt profitoses i pràctiques: s’han abordat les principals novetats del projecte de la CORH, i també els projectes i reptes futurs, la regulació i situació sobre el teletreball als ajuntaments i, per descomptat, la gestió de la temporalitat i dels processos d’estabilització de l’ocupació temporal.

Durant els propers mesos s’aniran convocant la resta d’ajuntaments que conformen la xarxaCORH per tal que participin en les sessions de treball corresponents.
 

Butlletí: Innov@diba
Número de butlletí: Setembre 2022. Núm. 18

 
       
 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat
Idees i suggeriments

Àrea d'Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial
Diputació de Barcelona

Rambla de Catalunya, 126

Edifici de Can Serra

08008 Barcelona