Setembre 2022. Núm. 18

Destacat

Marc Verdaguer visita Tona, Manlleu i Orís per compartir projectes entre la Diputació de Barcelona i els governs locals

El diputat Marc Verdaguer amb l'alcalde d'Orís, Arnau Basco

El diputat Marc Verdaguer amb l'alcalde d'Orís, Arnau Basco

El dijous 8 de setembre passat el diputat president de l’Àrea d’Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial de la Diputació de Barcelona, Marc Verdaguer i Montanyà, va fer una visita institucional a Osona, als ajuntaments de Tona, Manlleu i Orís, per compartir els projectes en els quals col·labora la Diputació de Barcelona.

La visita institucional del diputat Verdaguer, acompanyat del coordinador de l’Àrea que presideix, Xavier Forcadell, va començar a l’Ajuntament de Tona, on van ser rebuts per l’alcalde, Amadeu Lleopart i Costa. A la trobada, el diputat va lliurar a l’alcalde un estudi fet en el marc del recurs del Catàleg de la corporació per desenvolupar estratègies de ciutat intel·ligent aplicades a la gestió urbana. 

Posteriorment, Marc Verdaguer va visitar l’Ajuntament de Manlleu, on es va reunir amb el regidor d’Indústria, Coneixement i Agenda Manlleu 2030, David Bosch i Petit. Durant la visita es va treballar sobre diferents projectes previstos d’integració de dispositius a la plataforma Smart Region per a la gestió urbana.

La ruta per Osona va seguir amb la reunió amb l’alcalde d’Orís, Arnau Basco Cirera, amb qui va conversar sobre col·laboracions futures en el marc dels programes de col·laboració de la Diputació de Barcelona i els governs locals seguint els objectius emmarcats en el pla estratègic de l’Àrea d’Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial.

Butlletí: Innov@diba
Número de butlletí: Setembre 2022. Núm. 18

 
       
 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat
Idees i suggeriments

Àrea d'Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial
Diputació de Barcelona

Rambla de Catalunya, 126

Edifici de Can Serra

08008 Barcelona