Juny 2022. Núm. 16

Actualitat

Aprovada l’oferta pública d’ocupació per l’estabilització dels ens locals

@ubahnverleih / Unsplash.com

@ubahnverleih / Unsplash.com

El 31 de maig va ser la data límit perquè les administracions aprovessin l’oferta pública d’ocupació per l’estabilització seguint els criteris de la Llei 20/2021, de 28 de desembre, sobre mesures urgents per a la reducció de la temporalitat de l’ocupació pública.

El Servei d’Assistència a la Direcció i Administració de Recursos Humans de la Gerència de Serveis d’Assistència al Govern Local ha donat suport i assessorament  tècnic en el procés d’estabilització a més de 60 ens locals a través del recurs «Planificació de la plantilla a futur: anàlisi de la temporalitat i disseny d’un pla d’estabilització», inclòs en el Catàleg 2021-2023: Xarxa de Governs Locals 2022.

Els destinataris d’aquest recurs  han estat ajuntaments de municipis de fins a 75.000 habitants, consells comarcals, mancomunitats, consorcis locals i entitats municipals descentralitzades.

Per determinar les places susceptibles d’estabilitzar, s’han analitzat les places estructurals que havien estat ocupades de forma temporal, seguint els criteris establerts per la normativa de referència.

L’anàlisi ha comportat revisar 3.000 expedients de personal i ha finalitzat amb una proposta de 868 places a estabilitzar

L’assistència ha finalitzat elaborant un informe personalitzat per a cada ens local, en el qual s’ha reflectit la situació de temporalitat i s’ha inclòs una proposta de places a estabilitzar.
 

Butlletí: Innov@diba
Número de butlletí: Juny 2022. Núm. 16

 
       
 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat
Idees i suggeriments

Àrea d'Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial
Diputació de Barcelona

Rambla de Catalunya, 126

Edifici de Can Serra

08008 Barcelona