Abril 2022. Núm. 14

Notícies

Seguim amb les trobades presencials de la xarxaCORH

Sessió presencial a l'Ajuntament de Sabadell

Sessió presencial a l'Ajuntament de Sabadell

El full de ruta 2022 de la xarxaCORH preveu visites presencials de l’equip de la CORH a tots els responsables de recursos humans dels ajuntaments més grans de la demarcació.

Aquestes visites s’articulen a través de sessions de treball amb grups reduïts i es duen a terme en dependències d’un ajuntament de la xarxa (que fa d’amfitrió).

El passat dijous 31 de març va tenir lloc la sessió de treball a l’Ajuntament d’Esplugues de Llobregat, i a la qual van assistir també els socis de Sant Andreu de la Barca, Sant Joan Despí, Molins de Rei, Sant Feliu de Llobregat i Sant Vicenç dels Horts.

El dimarts 5 d’abril va tenir lloc la tercera trobada, a l’Ajuntament de Sabadell, a la qual van assistir, a més de l’Ajuntament amfitrió, els ajuntaments de Barcelona, Terrassa, Granollers, l’Hospitalet de Llobregat i Santa Coloma de Gramenet.

Les sessions de treball han estat molt profitoses i pràctiques: s’han abordat les principals novetats del projecte de la CORH així com els projectes i reptes futurs, la regulació i situació envers el teletreball als ajuntaments i, per descomptat, la gestió de la temporalitat i la gestió dels processos d'estabilització de l’ocupació temporal.

Durant les properes setmanes i mesos s’aniran convocant la resta d’ajuntaments que conformen la xarxaCORH per tal de participar en les sessions de treball corresponents.
 

Butlletí: Innov@diba
Número de butlletí: Abril 2022. Núm. 14

 
       
 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat
Idees i suggeriments

Àrea d'Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial
Diputació de Barcelona

Rambla de Catalunya, 126

Edifici de Can Serra

08008 Barcelona