Abril 2022. Núm. 14

Notícies

Taller sobre estils relacionals i habilitats comunicatives en el marc de la xarxaCORH

Freepik.es

Freepik.es

El proper 5 de maig tindrà lloc al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona la jornada plenària de la xarxaCORH, en la qual estan convidats a participar tots els socis de l’espai presencial de la CORH (és a dir, els màxims responsables de recursos humans dels ajuntaments més grans de la demarcació).

En aquesta ocasió, la jornada plenària d’enguany s’articularà a través d’un taller pràctic on es treballaran les habilitats comunicatives i els estils relacionals, dinàmica enfocada especialment a situacions i escenaris en què un cap de recursos humans es pot trobar en el seu dia a dia.
El taller parteix de la idea que les persones tenim estils diferents, i això fa que ens comuniquem amb els altres de maneres diferents, i que en rebem la comunicació de manera diferent.

Comprendre quin és el nostre estil relacional, saber com ens comuniquem i adaptar la nostra comunicació a l’estil de la persona a la quals ens dirigim fa que puguem entendre’ns millor i que la nostra comunicació arribi millor als altres.

Així s’introduirà el model Bridge d’estils relacionals com a metodologia per conèixer l’estil de comunicació propi i el dels interlocutors, i adaptar la comunicació en funció dels diferents estils, per tal de guanyar efectivitat en la comunicació envers els altres. Durant la sessió es duran a terme diferents dinàmiques i roleplays que ajudaran a comprendre i integrar aquest model.
 

Butlletí: Innov@diba
Número de butlletí: Abril 2022. Núm. 14

 
       
 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat
Idees i suggeriments

Àrea d'Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial
Diputació de Barcelona

Rambla de Catalunya, 126

Edifici de Can Serra

08008 Barcelona