Febrer 2022. Núm. 12

Notícies

Els serveis de transformació digital SeTDIBA amplien els ens destinataris

Imatge pròpia

Imatge pròpia

Aquest 2022 el recurs SeTDIBA també pot ser sol·licitat per ens dependents i vinculats d’ens locals menors de 5.000 habitants i mancomunitats i consorcis.

El recurs del Catàleg de serveis «SeTDIBA: serveis de suport a la transformació digital» dona suport a la modernització i la transformació digital dels ens locals a través de la implantació de metodologies organitzatives i de plataformes de tramitació electrònica perquè la seva gestió interna sigui més eficient i sistemàtica, tot enfortint i simplificant els canals de relació telemàtica amb la ciutadania.

Des del 2018, una norantena d’ens locals s’han adherit a aquest conjunt de serveis, que incorporen eines, metodologies i assistència. Amb la voluntat d’avançar en el desplegament dels serveis que ofereix el recurs SeTDIBA i ampliar els ens locals de la demarcació que en poden ser destinataris, el Catàleg d’aquest 2022 permet sol·licitar el recurs als ens dependents i vinculats d’ens locals menors de 5.000 habitants i mancomunitats i consorcis amb un nombre de treballadors inferior a 50 treballadors.  

Aquest recurs es pot sol·licitar de l’1 de juliol al 31 de desembre de 2022. 

Trobareu les condicions i els requisits de concessió d’aquest suport a https://catalegdeserveis-cercador.diba.cat/fitxa?id=22261.
 

Butlletí: Innov@diba
Número de butlletí: Febrer 2022. Núm. 12

 
       
 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat
Idees i suggeriments

Àrea d'Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial
Diputació de Barcelona

Rambla de Catalunya, 126

Edifici de Can Serra

08008 Barcelona