Febrer 2022. Núm. 12

Formació

No vull perdre el temps!

Imatge del recurs

Imatge del recurs

Aprèn a gestionar el teu temps i comença a prendre millors decisions per saber quines accions has de fer en cada moment, en funció del teu autoconeixement i d’una planificació 100 % realista i flexible. 

Són les 12 i has d’acabar aquell informe que has d’entregar d'aquí a mitja hora? Amb les presses t’estàs atabalant i t’equivoques més del que voldries? 

La sensació de pèrdua de temps succeeix quan creus que hauries pogut fer més tasques de les que has realitzat en un període de temps determinat. Com pots deixar de tenir aquesta sensació que et genera tanta angoixa?

En primer lloc, has de prendre consciència de la teva capacitat real de fer tasques. Les persones solem ser massa optimistes respecte a aquesta qüestió i després ens frustrem.

En segon lloc, cal que aprenguis a prendre la millor decisió possible respecte a la tasca que has de fer en cada moment.

Finalment, perquè sentis un aprofitament real del teu temps, cal que milloris la teva capacitat d’atenció o concentració. Deixa a fora les excuses i fes que els minuts juguin sempre a favor teu!

El recurs «No vull perdre el temps!» t'ajudarà a prendre millors decisions per saber quines accions has de fer en cada moment. Si necessites deixar de gestionar el teu temps com sempre per poder començar a gaudir-lo com mai, aquest manual és per tu.
 

Butlletí: Innov@diba
Número de butlletí: Febrer 2022. Núm. 12

 
       
 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat
Idees i suggeriments

Àrea d'Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial
Diputació de Barcelona

Rambla de Catalunya, 126

Edifici de Can Serra

08008 Barcelona